2023-а ще бъде годината на Водния заек

Оцени

2023-а ще бъде годината на Водния заек
Ще печелим пари по-лесно
На 22 януари 2023 започва годината на Водния Заек, според китайския зодиак. Тогава е и първото новолуние за новата календарна година. Годината на Заека ще продължи до 9 февруари 2024 г., когато ще започне годината на Дракона.

В китайската астрология Заекът символизира търпение и късмет, което би означавало, че годината на Заека ще донесе това, което ни е липсвало през 2022, особено мир и успех.

Влиянието на Заека ще смекчи поведението на прекалено импулсивните хора или онези, които все се реят в облаците. Това означава, че е добре да мислим два пъти, преди да действаме и така ще имаме възможността да изпълним всичките си планове успешно.

според китайския хороскоп 2023 г. – годината на Заека ще носи по-малко гняв и повече релакс. Парите ще идват много по-лесно към нас, за разлика от годината на Тигъра (2022). Повечето представители на зодиака ще се радват на успехи в любовен план, някои ще успеят да преминат на следващото ниво в кариерата. Заекът е спокоен, решителен и рядко изпада в паника. Точно така успява да излезе от трудните ситуации с лекота.

Ако сте родени през някои от следните години (или ваши близки) 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, , означава, че сте представител на китайския знак Заек.

През годината на Водния Заек животът ще се промени за всяка зодия.

Според китайската астрология Заекът е предвестник на предстоящи по-спокойни времена. За разлика от Дракона или Петела, Заекът се характеризира с по-тих нрав и спокойно поведение. Можем да се възползваме от неговата енергия, като бъдем по-осъзнати, като избягваме прибързани решения.

X