Условия за ползване
Прочетете внимателно условията за ползване на нашия електронен магазин.
С регистрацията си всеки потребител се съгласява с нашите условия.

Това е търговската платформа на Фокси Трейд ООД. Фирмата има правото по всяко време да променя съдържанието ѝ и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването ѝ при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. Всеки един регистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

Необходими условия, за да се направи поръчка:
1. Регистрация в електронния магазин или поръчка като „гост“.
2. Валиден e-mail адрес при регистрация в онлайн системата.
3. Вярно попълнен адрес за доставка.
4. Вярно попълнени данни за контакт.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Поръчвам” („Добави в количката“). Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и Фокси Трейд ООД. При направена от Вас поръчка, ще получите автоматично потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. Администраторът на магазина ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение на наличност на продуктите и изпълнението на поръчката.

Условия на доставка
1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес за доставка в границите на Република България.
2. При избор на “доставка с наложен платеж”, клиентът е длъжен да заплати стоката при получаването ѝ на приносителя, куриера, представителя на фирмата.
3. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка.
4. Ако клиента не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, www.podaraci-daisy.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
5. Условията за доставка, ако изрично не е упоменато друго (например текуща промоция), са описани в раздел „Доставка“.

Поръчка
1. Поръчките в сайта се приемат 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас e-mail ще получите автоматично потвърждение със същата информация, ако сте посочили Ваш валиден email адрес. Администратор на магазина ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение на наличност на продуктите и изпълнението на поръчката. Всички поръчки подлежат на потвърждение по телефона преди изпращане.
2. Фокси Трейд ООД не гарантира наличност на поръчаните продукти в момента на създаване на електронната поръчка. При всеки един случай на липса и проблемна доставка на артикул, поръчителят следва да бъде уведомен за това. Може да Ви бъде предложен алтернативен продукт, максимално близък до поръчания или да бъде предоставена информация за най-скорошна дата на доставка. В случай че клиента потвърди промяната, се изпраща коригираната поръчка към посочения в поръчката адрес. В случай че поръчителят на одобри предложените промени, то поръчката се анулира.​
3. Доставката до посочен от Вас точен адрес или офис на куриерска фирма, в рамките на Република България, ще бъде извършена в срок от 1 до 3 работни дни. Пазарувайте за Вас и любимите Ви хора с удоволствие на ниски цени, без излишни усилия, загуба на време и пари. Всички срокове, условия и цени за доставка на избраните от Вас продукти са публикувани в раздел „Доставки“ в онлайн магазина.
4. Стандартно (ако не е избран друг куриер) доставката се извършва с куриерска фирма Спиди или еконт на указания от Вас адрес или офис (на Спиди или Еконт)- в работното време на куриерската фирма – в работни дни от 09 до 18 часа, за някои населени места е възможна и доставка в събота – от 9 до 14 часа.
5. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници, освен ако не е обявен извънреден график за обслужване на куриерската фирма.
6. Ако при получаването на Вашата поръчка, тя е с нарушена или разкъсана опаковка, поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията няма да бъде уважена. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

Отказ на поръчка / връщане на поръчка / възстановяване на заплатени суми
1. Ако желаете да откажете своята поръчка преди да сте я получили, може да се свържете с нас за това. Необходимо е да получим информация от Вас за Вашата поръчка, за да можем да предприемем действия по анулирането ѝ (и информиране на куриерската служба, в случай, че вече е изпратена).
2. В случай че Вие сте приели Вашата поръчка, но сте размислили и желаете да върнете/замените продукт, то можете да извършите това в рамките на 14 дни от получаването на поръчката си. Можете да се възползвате от опцията за връщане на продукта без да посочвате каквато и да е причина за това. Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от Фокси Трейд ООД ако стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от ползване, физически повреди и деформации на продукта, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.
3. Възможността за връщане не може да се предложи за продукти, върху които има добавена услугата „лазерно гравиране“, или, персонализиране на продукта. Продукти с гравиране се считат за продукти изработени по поръчка и не подлежат на връщане/замяна – съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП (освен ако не е налице гаранционно събитие или фабричен дефект).
4. Възможността за връщане на продукт не може да се предложи и за продукти доставени по поръчка на клиент, които са извън стандартния асортимент и са платени авансово изцяло или частично.
5. В случай че желаете да се възползвате от правото си на отказ от поръчка в рамките на 14 дни от получаването ѝ, е необходимо да изпратите продукта/продуктите до административния офис на фирма Фокси Трейд ООД: гр. София, бул. инж. Иван Иванов 70А. Всички разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента. Това не се отнася за продукти с фабричен дефект или при гаранционно събитие – в този случай транспортните разходи са за сметка на Фокси Трейд ООД (само чрез куриерски фирми Спиди или Еконт).
6. Възстановяването на заплатената сума за върнат продукт, се извършва в рамките на от 3 до 30 работни дни – по банков път. Възможно е и друг метод на възстановяване на сумата (например в брой, наложен платеж) само с изричното съгласие на Фокси Трейд ООД.
7. В случай че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва единствено чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок до 5 дни.

Цена на поръчката
1. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и услуги. Всички цени са с включено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, ако поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка.
2. Проблеми при изпълнение на поръчката. Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
* Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност: в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок. Фокси Трейд ООД не гарантира изрично наличност на продуктите в момента на създаването на поръчката. В случай че даден продукт е изчерпан, ще бъде предоставена информация за възможна доставка (внос) или най-близък алтернативен продукт, препоръчан от екипа на Фокси Трейд ООД.
* Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал метод на плащане, различен от „наложен платеж“ – например банков превод, плащане с банкова карта, плащане с epay.bg и други.
* Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
* Липса на телефон за контакт с потребителя.
3. При възникване на проблеми с доставката по вина на Фокси Трейд ООД всички настъпили допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на получателя/поръчителя.

Начини на плащане
1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Фокси Трейд ООД банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Ограничения
Потребителите на магазина нямат право:
1. Да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изричното разрешение на Фокси Трейд ООД.
2. Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация.
3. Да ползват screenshot на www.podaraci-daisy.com без изрично разрешение на Фокси Трейд ООД.

Пpoгpaмa Лoялни ĸлиeнти
Пpoгpaмaтa Лoялни ĸлиeнти на www.podaraci-daisy.com ви дaвa възмoжнocт дa пoлyчaвaтe пpoмo тoчĸи, винaги ĸoгaтo пaзapyвaтe, и дa ги oбмeнятe зa пpoдyĸти. Необходимо е да имате регистрация в Подаръци Дейзи и да пазарувате със своя профил, за дa cъбиpaтe пpoмo тoчĸи.
1 похарчен лев = 1 промо точка = 0,05 лв.
Промо точките се натрупват в профила на регистрирания клиент и могат да се използват при следваща покупка за частично или изцяло плащане на продукта (в зависимост от броя на натрупаните точки). Промо точки получавате за всички закупени продукти, независимо дали са на редовна или промоционална цена. Помо точки могат да се използват при поръчката на всеки продукт, дори и такъв с намалена цена и в промоция.
Повече за програмата лоялен клиент и условията за ползване може да намерите в секцията Промо Точки.
Фокси Трейд ООД cи зaпaзвa пpaвoтo дa пpoмeня ycлoвиятa нa пpoгpaмaтa и пpoдyĸтитe ĸoитo мoгaт дa бъдaт зaĸyпeни c пpoмo тoчĸи.

Защита на Личните данни
1. Ние уважаваме неприкосновеността на личните Ви данни, затова не събираме лична информация от посетителите на сайта, освен ако те не ни я предоставят доброволно.
2. Данните, които попълвате при регистрация или поръчка в електронния ни магазин, са ни необходими единствено, за да може да Ви изпратим поръчаните продукти. Те се съхраняват при нас, като може по всяко време да бъдат редактирани или променяни. В случай че желаете да премахнем/редактираме предоставените от Вас лични данни, можете да се свържете с нас.
3. Ние не събираме информация извън необходимата, няма да обработваме вашите данни в масиви, няма да ги ползваме, за да Ви предлагаме непоискана информация или рекламни материали. Те няма да бъдат предоставяни на външни лица, с изключение на куриерската компания, която ще извърши доставката.
4. Съвкупната информация за трафик на сайта, покупки, търсения на продукти и т.н. може да бъде обработвана и предоставяна на настоящи и потенциални клиенти и контрагенти и да бъде използвана за рекламни цели, тъй като тя не се счита за „лични данни“.
5. Фокси Трейд ООД е регистриран администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ воден от КЗЛД с идентификационен No 254585.

Политика за използване на бисквитки
1. Общи условия
Фокси Трейд ООД управлява електронния магазин www.podaraci-daisy.com. Нашата основна цел е да помогнем на потребителите бързо и лесно да откриват най-новите промоции в своя град. Потребителите могат да посещават сайта като тяхната лична информация е напълно защитена. Фокси Трейд ООД не събира лични данни като имена, номера на кредитни карти, адреси и тн. При посещенията на нашия сайт, ние използваме генерираната информация основно за статистически цели. Това ни позволява постоянно да оптимизираме и променяме сайта според изискванията и интересите на потребителите.
2. Cookies
Бисквитките (cookies) представляват малки текстови файлове, които интернет сайтовете запаметяват във Вашия компютър посредством Вашия уеб браузър. Използвани още от средата на 90-те, те са едни от най-глобално използваните технологии в интернет. Бисквитките не могат бъдат използвани като преносител на вируси, а също така чрез тях не можем да получим достъп до Вашия харддиск. Затова ние не можем да четем каквато и да е информация на Вашия харддиск дори и там да се съхраняват бисквитки.
На бисквитките разчитат голяма част от основните функции на уеб сайтовете. Чрез тях става достъпно получаването на информация и онлайн реклама, която е много вероятно да бъде интересна и подходяща точно за Вас. От друга страна, без наличието на бисквитки не можете да пазарувате онлайн, защото те се използват за запаметяване на избраните продукти, добавени към Вашата потребителска кошница.
Бисквитките, използвани в www.podaraci-daisy.com не събират Вашите лични данни или друг тип лична информация, като също така по никакъв начин не вредят на Вашия компютър, таблет или мобилен телефон. Целта, с която нашият сайт използва бисквитки, е да ни помогне да ви осигурим оптимално използване на интернет и от друга страна да подобри ефективността и функционалността на сайта. Тази част от нашата политика за поверителност ви осигурява ясна и изчерпателна информация за бисквитките, които използваме, и целите, за които се използват.
Каква е информацията, която ще бъде запазена от бисквитката?
Обикновено бисквитката запазва:

Името на уебсайта, от която е дошла
Колко дълго бисквитката ще остане на вашия компютър или телефон;
Стойност – обикновено произволно генериран уникален номер.

Колко дълго остават бисквитките на вашия компютър?
Бисквитки на сесии – тези бисквитки траят до затваряне на браузъра. Те не се запазват на вашия твърд диск. Обикновено се използват за проследяване на страниците, които посещавате, за да може да се персонализира информацията за вас за това посещение.
Постоянни бисквитки – тези бисквитки се съхраняват на вашия твърд диск, докато ги изтриете или изтече срокът им. Те могат да се използват например за запомняне на вашите предпочитания, когато посетите сайта.

Приемане
Чрез използването на този уеб сайт, вие се съгласявате, че podaraci-daisy.com може да постави бисквитки във Вашия компютър или мобилно устройство.
Как използваме бисквитките
Бисквитки на страниците на podaraci-daisy.com изпълняват важни функции, те са начин за регистриране на предпочитаните настройки на потребителя при ползването на дадения сайт и осигуряват персонализирано и по-добро уеб съдържание.
Друг тип бисквитки ни идват на помощ, за да разберем как уеб сайтовете ни се използват от посетителите. А стигайки до тази информация, можем да оптимизираме това, което правим онлайн. Тези бисквитки могат да ни кажат времето и продължителността на ползване, както и да предоставят информация за начина, по който посетителите навигират в уеб сайта. Важно е да отбележим още веднъж, че бисквитките не събират Вашата лична информация. Ето защо нашият маркетинг екип, който работи с инструментите за уеб анализи, не би могъл да ви идентифицира лично. Важното в случая са получените факти от типа: колко време е необходимо за зареждането на дадена уеб страница или какъв е типът информация, търсен най-много посетителите, също така времето и продължителността на ползване, както и предоставената информация за начина, по който посетителите навигират в уеб сайта. Тези бисквитки са ни от полза и тогава когато част от нашия уеб сайт не работи правилно. В тези случаи т.нар. cookies, ни позволяват да локализираме проблема и след това да го отстраним.
За да установим къде да позиционираме нашите онлайн реклами и да разберем колко добре работят те, използваме третият тип бисквитка. Задачата, която те изпълняват, е да ни информират, когато някоя от рекламите ни, поставени на друг сайт (например Google, etc.) препратят посетител към сайта на podaraci-daisy.com. Както останалите два типа, така и този не събира Ваша лична информация или данни.

Видове бисквитки, които използваме
Използваните от нас бисквитки се разделят в две категории. Първите са бисквитките, поставени от нас или „собствени бисквитки“ , а другите са бисквитки, поставени от наши партньори – „бисквитки от трети страни“.
* Собствени бисквитки
Основната функционалност на сайта ни в по-голямата си част зависи от бисквитките, поставени от нас. Те включват също и уеб аналитични бисквитки, които ни помагат, за да определим колко посетители посещават даден уеб сайт и колко често, също така за да съхраняваме предпочитанията на нашите потребителите, да проследяваме пътя и активността им в нашия уеб сайт и не на последно място за съхранение на елементите, избрани от клиентите на сайта.
* Бисквитки от трети страни
Това са бисквитките, поставети от трети страни – наши избрани партньори, с които работим. Те също не събират и не изпращат никаква лична информация за вас. Онлайн въпросници или чат на живо, чрез който да получите отговор на всичките си въпроси – това са някои от полезните услуги, които те активизират. Рекламните мрежи, с които работим също могат да поставят бисквитки, чрез които да си набавят полезна информация, която ще им помогне да позиционират нашите онлайн реклами на най-подходящите места.
* Бисквитки на социални мрежи
Чрез социални мрежи като Facebook и Twitter можете да споделите дадени страници на нашите уебсайтове. В тези случаи е добре да знаете, че подобни социални мрежи поставят свои собствени бисквитки, които ние не контролираме. Ето защо бихте могли да проверите техните уеб сайтове, за да разберете повече за политиката им за бисквитките.
Управление на бисквитките
Най-популярните уеб браузъри ви позволяват да управлявате бисквитките. Можете да изберете да приемете или отхвърлите всички бисквитки, или само специфични видове.
Какво се случва, ако отхвърлите всички бисквитки?
Ще можете да използвате някои части на сайта. Но, ако забраните бисквитките, някои полезни секции няма да работят. Например, няма да можете да използвате онлайн поддръжката или да пазарувате.

Връзки към външни уеб сайтове
Моля, обърнете внимание, че podaraci-daisy.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб сайтове. Ние редовно актуализираме връзките на нашите уеб сайтове, но понякога съдържанието на външни сайтове може да е неактуално или неточно.
3. Какви данни събираме и защо
Ние събираме данни като например IP адреса на компютъра Ви, часа и датата, размерът на прехвърлените данни, уебсайта, от който сте дошли до нашия сайт, както и информация за операционната система и браузера, които използвате.
4. Никакво предаване на трети лица
Фокси Трейд ООД отговаря на всички нужни технически и организационни изисквания, относно сигурността на данните на потребителите на този сайт. Вашите данни се използват единствено в сферата на организацията и не са достъпни за трети лица.
Фокси Трейд ООД не предава вашите лични данни и по-конкретно имейл-адресите Ви на трети лица, без Вашето съгласие.

Този електронен магазин може да съдържа линкове към други сайтове. Фокси Трейд ООД не носи отговорност за тяхното съдържание.
В съдържанието на електронния магазин, с цел показване на предлаганите продукти, са позиционирани имена, знаци, символи на търговски марки, защитени по Закона за защита на авторското право, които са притежание на техните собственици