ДОСТАВКА

 • До офис на Спиди – 4 лв.
 • До офис на Еконт – 5 лв.
 • До адрес със Спиди – 6 лв.
 • До адрес с Еконт – 7 лв.

За поръчки на 10 кг – виж информация по-долу

ПЛАЩАНЕ

 • Наложен платеж при доставка
 • По банков път
 • При доставка с еконт – EcontPay*

*Метод за плащане с карта, който можете да използвате, когато пазарувате онлайн. Плащанията са защитени от системите за сигурност на Visa и MasterCard. Можете да платите с карта, издадена в България или в чужбина.

При плащане с карта, сумата за покупка и доставка на стоката се запазват по сметката на платеца. Запазената сума се изтегля след получаване и приемане на пратката. Ако стоката се върне или не се потърси в срок от 7 дни, запазената по картата сума се възстановява, без сумата за куриерските услуги за получаване и връщане на стоката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокът за доставка е между 1 и 3 дни, в зависимост от вида, наличността на стоката и мястото, до което трябва да се достави.
За специални поръчки и авторски изпълнения срокът може да бъде и по-дълъг, което се уточнява предварително.

Всички поръчки направени до 12 часа в работен (делничен) ден се обработват и изпращат в същия ден. Поръчките постъпили след 12 часа се обработват и изпращат на следващия работен (делничен)ден.

Ако желаете да платите в брой на един адрес, а доставката е на друг адрес, то тогава ще трябва да заплатите допълнително куриерската услуга, след предварително уведомяване за цената.
Моля, въвеждайте коректни данни и тел. номер, за да се свърже наш представител с вас и да се уточнят евентуални подробности.

Варианти за доставка и цени на доставка:

Стандартно доставката се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт на указания от Вас адрес или офис (на Еконт или Спиди)- в работното време на куриерската фирма – в работни дни от 09 до 18 часа. В зависимост от населеното място е възможна и доставка в събота – от 9 до 14 часа, като се доплаща 3,60 лв за съботен разнос.

 • Доставка до офис на Спиди на пратки до 10 кг : 4.00 лв
 • Доставка със Спиди до адрес на клиент на пратки до 10 кг: 6.00 лв
 • Доставка до офис на Еконт на пратки до 10 кг : 5.00 лв
 • Доставка с Еконт до адрес на клиент на пратки до 10 кг: 7.00 лв

!За поръчки над 10 кг ще се свържем с вас да уточним точната цена на доставката и ще изпращаме след потвърждение от ваша страна!

Получаване на поръчката от шоурума на Подаръци Дейзи. За да получите своята поръчка тя трябва да бъде предварително заявена. Получаването на поръчка от нашия офис се извършва след предварително потвърждение от наша страна, че поръчания артикул е наличен. Адресът ще намерите в раздел Контакти.

Изпращане на поръчка чрез куриерска фирма по избор на клиента (различна от куриерски компании Спиди и Еконт, с които Фокси Трейд ООД има сключен договор). В този случай пратката се изпраща чрез избраната от клиента куриерска фирма, като “наложен платеж” посочваме само продуктите и услугите, заявени от клиента. Всички такси по доставката, се заплащат отделно от клиента по цени на избраната от него куриерска фирма. В този случай Фокси Трейд ООД не се ангажират с размера на таксите за доставка, а също така и със срока за доставката.