Лазерно Гравиране

Внимание! Гравиране се предлага само за продукти, на които изрично е посочено. Това са предимно пишещи средства на марките Cross, Lamy, Pininfarina.

Лазерното гравиране е перфектният начин да персонализирате избрания подарък или чудесен начин да поднесете своето пожелание върху него. Гравирането е най-съвременият начин за надписване на подаръци и сувенири, тъй като текстът остава завинаги върху продукта.

Лазерното гравиране е процес, при който с насочване на енергията чрез лазерен лъч към повърхността на материала перманентно се нарушава неговата повърхност. Предимствата му в сравнение с традиционните технологии са: универсалност, добър резултат, липса на контакт между инструмента и детайла, висока скорост.

При 1 позиция на гравюрата ( 10 лв.)

При 2 позиции на гравюрата ( 20 лв.)

Какво е необхдимо да направите?

1. Да ни изпратите текст за гравиране. – Важно е да съобразите дължината на текста с големината на изделието. Също така е важно текста, който ни изпращате да е правилен и правен от Вас, тъй като изпратеният текст се задава директно към лазерната машина. Текстът за гравиране трябва задължително да бъде подаден по електронен път – това може да стане директно чрез изпратен допълнително чрез email: sales@podaraci-daisy.com (имайте предвид, че приемането на текстове по телефона не е възможно).

2. Изберете някои от следните шрифтове и посочете своя избор в полето „бележки към поръчката“ към поръчката:

3. Освен текст бихме могли да гравираме и елементарни изображения, като например лога на фирми, емблеми на отбори или друг тип векторни изображения. За целта трябва да ни изпратите подготвен векторен файл (криви) в някои от следните файлови формати: .eps, .ai, .cdr.